Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Березовська, Тетяна Всеволодівна | - |
dc.contributor.author | Berezovska, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T11:08:29Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T11:08:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Березовська Т. Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті // Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 квітня 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. C. 76-78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12359 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаевський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Особливості кулінарної справи міста Миколаїв у ХІХ столітті | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2022 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.