Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКулешова, Г. М.-
dc.date.accessioned2025-01-13T11:31:09Z-
dc.date.available2025-01-13T11:31:09Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationКулешова Г. М. Асортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємств. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 3 (27). С. 108-111.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19826-
dc.description.abstractСортимент виноградних насаджень і класифікації виробляюваних вин є основою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Більш вузька спеціалізація у виноградарстві дозволить підвищити їх ефективність.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАсортимент виноградарсько – виноробної продукції і конкурентоспроможність підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 3 (27).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2004-8-3-111-114.pdf220,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.