Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Сторожук, А. П. | - |
dc.contributor.author | Storozhuk, A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T11:54:24Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T11:54:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9357 | - |
dc.description | Сторожук А. П. Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 216-222. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті досліджено та проаналізовано основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях. Обґрунтовано та досліджено вимоги до сировини, якості розчинної та натуральної кави, води та молока, упаковки та умов зберігання з метою підвищення конкурентоспроможності та якості готової продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article examines and analyzes the main normative indicators of the organization of coffee shops. Requirements for raw materials, quality of instant and natural coffee, water and milk, packaging and storage conditions have been substantiated and investigated in order to increase the competitiveness and quality of the finished product. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | система управління якістю | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | розчинна кава | uk_UA |
dc.subject | натуральна кава | uk_UA |
dc.subject | каво-машини | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | quality management system | uk_UA |
dc.subject | product quality | uk_UA |
dc.subject | raw materials | uk_UA |
dc.subject | instant coffee | uk_UA |
dc.subject | natural coffee | uk_UA |
dc.subject | coffee machines | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.title | Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярнях | uk_UA |
dc.title.alternative | Main regulatory indicators of coffee organization | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
216-222.pdf | 373,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.