Виробництво молочних продуктів є переробкою сирого молока в безпечну для споживання людиною продукції. Молоко та молочна продукція є одними з основних та затребуваних харчових продуктів, особливо для дітей та старшого покоління. Вони містять необхідні нам білки, жири, вуглеводи, амінокислоти, і навіть безліч мікроелементів і вітамінів. Але, якщо не виконуються вимоги до виробництва та обігу молочної продукції, крім корисних властивостей молочна продукція може нести загрозу здоров'ю людини, стати причиною виникнення захворювань та отруєнь.
-
Dairy production is the processing of raw milk into safe for human consumption products. Milk and dairy products are one of the main and sought-after foods, especially for children and the older generation. They contain the proteins, fats, carbohydrates, amino acids we need, as well as many trace elements and vitamins. However, if the requirements for the production and circulation of dairy products are not met, in addition to useful properties, dairy products can pose a threat to human health, cause disease and poisoning.