Короткий опис(реферат):
Дипломну бакалаврську роботу виконано на 53 сторінках друкованого тексту, з використанням 21 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 10 таблиць та 1 рисунок.
Тема дипломної роботи: «Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв».
Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники.
Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на зброджувальні характеристики сметани
Мета досліджень – надати характеристику технологічного процесу виробництва продукту сметани 20% Президент, дослідити її біохімічні та мікробіологічні показники та визначити вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту.
Для виконання мети були поставлені наступні завдання:
1. Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту сметани 20% Президент;
2. Охарактеризувати закваски, які використовуються при виготовленні сметани 20% Президент;
3. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками.
Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.