00 DSpace/Manakin Repository

Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.advisor Каратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник
dc.contributor.advisor Karateeva, Helena, scientific director
dc.contributor.author Кононова, А.
dc.date.accessioned 2023-07-10T12:01:31Z
dc.date.available 2023-07-10T12:01:31Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Кононова А. Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. Каратєєва. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14680
dc.description.abstract Дипломну бакалаврську роботу виконано на 53 сторінках друкованого тексту, з використанням 21 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 10 таблиць та 1 рисунок. Тема дипломної роботи: «Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв». Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на зброджувальні характеристики сметани Мета досліджень – надати характеристику технологічного процесу виробництва продукту сметани 20% Президент, дослідити її біохімічні та мікробіологічні показники та визначити вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту сметани 20% Президент; 2. Охарактеризувати закваски, які використовуються при виготовленні сметани 20% Президент; 3. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.
dc.language.iso other uk_UA
dc.title Оптимізація біотехнології виробництві сметани в умовах ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу