00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.advisor Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
dc.contributor.advisor Petrova, Olena, scientific director
dc.contributor.author Канюченко, А. О.
dc.contributor.author Kanuchenko, A.
dc.date.accessioned 2021-06-04T08:46:01Z
dc.date.available 2021-06-04T08:46:01Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532
dc.description Канюченко А. О. Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 76- 79 uk_UA
dc.description.abstract Вивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів. uk_UA
dc.description.abstract The characteristics of different variants of the use of brines in the technology of production of smoked poultry meat were studied, the optimal parameters of the technological process were determined, the quality of meat products was determined.
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Миколаївський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject м'ясо курчат-бройлерів uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject розсіл uk_UA
dc.subject ін'єктування uk_UA
dc.subject масування сировини uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.subject broiler chickens meat uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.subject brine uk_UA
dc.subject injection uk_UA
dc.subject massaging of raw materials uk_UA
dc.subject quality uk_UA
dc.title Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці uk_UA
dc.title.alternative Production technologies of meat of birds uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу