Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | |
dc.contributor.author | Канюченко, А. О. | |
dc.contributor.author | Kanuchenko, A. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T08:46:01Z | |
dc.date.available | 2021-06-04T08:46:01Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532 | |
dc.description | Канюченко А. О. Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 76- 79 | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The characteristics of different variants of the use of brines in the technology of production of smoked poultry meat were studied, the optimal parameters of the technological process were determined, the quality of meat products was determined. | |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м'ясо курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | розсіл | uk_UA |
dc.subject | ін'єктування | uk_UA |
dc.subject | масування сировини | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens meat | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | brine | uk_UA |
dc.subject | injection | uk_UA |
dc.subject | massaging of raw materials | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | Production technologies of meat of birds | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |