dc.contributor.advisor |
Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник |
|
dc.contributor.advisor |
Petrova, Olena, scientific director |
|
dc.contributor.author |
Левицька, М. С. |
|
dc.contributor.author |
Levicka, M. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-08T08:01:05Z |
|
dc.date.available |
2021-06-08T08:01:05Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9572 |
|
dc.description |
Левицька М. С. Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 126-129. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The article studies the technology of production of high quality semi-smoked sausages using two methods of production according to DSTU 4435: 2005 "Smoked sausages". It is suggested that small-capacity workshops use modern program-controlled combined cabinets where all the sausage heat treatment operations are carried out. |
|
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Миколаївський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
напівкопчені ковбаси |
uk_UA |
dc.subject |
термошафи |
uk_UA |
dc.subject |
ковбасні батони |
uk_UA |
dc.subject |
оболонки |
uk_UA |
dc.subject |
фарш |
uk_UA |
dc.subject |
мішалка |
uk_UA |
dc.subject |
кутер |
uk_UA |
dc.subject |
half-smoked sausages |
uk_UA |
dc.subject |
thermobackets |
uk_UA |
dc.subject |
sausage loaves |
uk_UA |
dc.subject |
casings |
uk_UA |
dc.subject |
minced meat |
uk_UA |
dc.subject |
stirrer |
uk_UA |
dc.subject |
cutter |
uk_UA |
dc.title |
Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Improvement of the technology of manufacturing of small sausage |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |