Перегляд зібрання за групою - Теми carcass

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Comparative analysis of rabbit meat quality when using modular raising technologies and eco-farmКоцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna; Pirotskiy, A. N.; Udod, A.; Саламатіна, Ольга Олександрівна; Salamatina, Olga; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Піроцький, Олександр Миколайович; Удод, Анастасія Олександрiвна
2012Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.Коцюбенко, Ганна Анатоліївна; Петрова, Олена Іванівна; Коцюбенко, Анна Анатольевна; Петрова, Елена Ивановна; Kotsyubenko, Anna; Petrova, Olena
2020Оцінка шкіряної сировини бугайців молочних порідПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Сіряченко, О. О.; Siryachenko, O.
2018Порівняльна оцінка шкіряної сировини бугайців м’ясних порід в умовах Півночі УкраїниПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2011Фізико–хімічна та біологічна оцінка тушок кролів різних порід.Коцюбенко, Ганна Анатоліївна; Коцюбенко, Анна Анатольевна; Kotsyubenko, Anna