Перегляд зібрання за групою - Автори Сморочинский, Александр Михайлович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Використання стартових культур в технології виробництва сирокопчених ковбасСморочинський, Олександр Михайлович; Клименко, Д. О.; Smorochynskyi, O.; Klymenko, D.; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Сморочинский, Александр Михайлович
2017Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна; Петрова, Елена Ивановна; Petrova, Olena; Трибрат, Руслан Олександрович; Трибрат, Руслан Александрович; Tribrat, Ruslan; Сморочинський, Олександр Михайлович; Smorochinsky, A.; Сморочинский, Александр Михайлович
2016Вплив параметрів процесу кутерування на фізико-хімічні показники варених ковбасних виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila; Сморочинський, Олександр Михайлович; Крива, В. І.; Кривчук, О. В.; Smorochinsky, A.; Kriva, V.; Krivchuk, O.; Сморочинский, Александр Михайлович; Кривая, В. И; Кривчук, О. В.
2018Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лініїСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Сморочинський, Олександр Михайлович; Smorochynskiy, O.; Ващенко, О. І.; Vashchenko, O.; Сморочинский, Александр Михайлович