Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1691-1700 зі 2030.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Технологія відтворення тваринПосухін, Вадим Олександрович; Posukhin, Vadim
2022Кухні країн світуШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2022Методичні рекомендації щодо проходження виробничої (професійної) практики з ветеринарної медициниЛумедзе, Імін Халідович; Lumedze, Imin; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Бондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla; Іовенко, Артем Володимирович; Iovenko, Artem; Білопольська, Таміла Петрівна; Bilopolska, Tamila; Посухін, Вадим Олександрович; Posukhin, Vadim; Лумедзе, Тетяна Семенівна; Lumedze, Tetiana
2022Розведення тваринБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen
2022Методи біотехнологічних дослідженьБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen
2022Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana
2022Генетика популяційГиль, Михайло Іванович; Gill, Michael; Крамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej; Сметана, Олександр Юрійович; Smetana, Olexandr
2022Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana
2022Експертиза і контроль якості харчових продуктівСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2023Кулінарна етнологіяШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena