Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10003
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогорєлова, Н. Є.-
dc.contributor.authorСаламатіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorSalamatina, Olga-
dc.date.accessioned2021-10-08T06:59:38Z-
dc.date.available2021-10-08T06:59:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПогорєлова Н. Є., Саламатіна О. О. Нygienic and innovative requirements during the period of rearing weaned piglets (гігієнічно-інноваційні вимоги в період вирощування відлучених поросят) // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 121-124.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10003-
dc.description.abstractУ статті йдеться про вплив стресових факторів на стан здоров’я і продуктивність відлучених поросят та методи їх попередження.uk_UA
dc.description.abstractThis article discusses the influence of stressors on the health and productivity of weaned piglets and methods of their prevention.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectвідлучені поросятаuk_UA
dc.subjectстресові факториuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectсанітарні умови утриманняuk_UA
dc.subjectweaned pigletsuk_UA
dc.subjectstressorsuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectsanitary conditions of detentionuk_UA
dc.titleНygienic and innovative requirements during the period of rearing weaned pigletsuk_UA
dc.title.alternativeГігієнічно-інноваційні вимоги в період вирощування відлучених поросятuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2021
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
121-124.pdf295,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.