Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10042
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T13:03:56Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T13:03:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10042 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-2.pdf | 581,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.