Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10184
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, А. Ю.-
dc.contributor.authorRudenko, A. Yu.-
dc.date.accessioned2021-11-10T07:51:11Z-
dc.date.available2021-11-10T07:51:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10184-
dc.descriptionРуденко А. Ю. Аналіз попередніх досліджень обробки зернових культур для збільшення терміну зберігання та якості посівного матеріалу зернових культур // Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції Міжнародного форуму, 27-28 травня 2021 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2021. C. 148-151.uk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleАналіз попередніх досліджень обробки зернових культур для збільшення терміну зберігання та якості посівного матеріалу зернових культурuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
148-151.pdf199,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.