Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10225
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorЛюта, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorLyuta, Iryna-
dc.date.accessioned2021-11-12T09:12:08Z-
dc.date.available2021-11-12T09:12:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУправління технологіями виробництва продукції тваринництва : методичні рекомендації для виконання практичних та самостійних робіт для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти освітнього ступеня "Молодший бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. : О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10225-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУправління технологіями виробництва продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upravlinnya-tehnologiyami-virobnictva-produkciyi-tvarinnictva.pdf931,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.