Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10338
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich Olena, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Луговий Сергій Іванович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Lugovoy Sergey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Зубченко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-22T13:12:11Z | - |
dc.date.available | 2021-11-22T13:12:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Зубченко В. О. Дослідження ефективності іммобілізації клітин пробіотичних мікроорганізмів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Юлевич, С. І. Луговий. Миколаїв : МНАУ, 2021. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10338 | - |
dc.description.abstract | В результаті проведених досліджень було створенно іммобілізовані форми пробіотичних штамів молочнокислих організмів на основі альгінату натрію та желатину, апробовано технологію мікрокапсулювання, а також досліджено доцільність та ефективність даної форми пробіотиків. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | іммобілізація | uk_UA |
dc.subject | мікрокапсулювання | uk_UA |
dc.subject | молокопереробна промисловість | uk_UA |
dc.subject | альгінат | uk_UA |
dc.subject | хітозан | uk_UA |
dc.subject | желатин | uk_UA |
dc.subject | каолін | uk_UA |
dc.title | Дослідження ефективності іммобілізації клітин пробіотичних мікроорганізмів | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зубченко.pdf | 505,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.