Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10349
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPodpalaya Tatiana, scientific director-
dc.contributor.authorБадюл, Д. М.-
dc.date.accessioned2021-11-23T09:11:35Z-
dc.date.available2021-11-23T09:11:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБадюл Д. М. Технологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10349-
dc.description.abstractАктуальність теми кваліфікаційної дипломної роботи полягає в тому, що значно збільшився попит пересічного споживача на такі продукти харчування, як напівфабрикати. Вони виготовляються з натуральної сировини, швидкі у приготуванні, смачні та поживні. Мета досліджень: порівняльна оцінка виготовлення пельменів різними способами. Для розкриття теми кваліфікаційної дипломної роботи виконувалися наступні завдання: вивчити асортимент напівфібрикатів; дослідити технологію виробництва і обладнання пельменної лінії; визначити якісні показники готового продукту. Об’єктом досліджень були технологічні процеси виготовлення пельменів машинним та ручним спсобами. Предметом досліджень були параметри сировини, готової продукції, а також органолептичні показники якості пельменів. У роботі вивчено і проаналізовано асортимент напівфабрикатів, технологічне обладнання для виготовлення пельменів, наведено характеристику та якісні показники пельменів, які виготовлені з використанням механізованої пельменної лінії та ручним способом. Вивчення та аналіз технологічних процесів, а саме: приготування тіста, приготування фаршу, фомування, заморожування, розфасовування і пакування пельменів проводилося методом спостереження і порівняння механізованого та ручного способів виготовлення. Викладені висновки щодо технологічних етапів виробництва пельменів з використанням механізованої пельменної лінії та ручним способом вказують на можливість поліпшити санітарно-гігіенічний стан, збільшити вихід готової продукції та підвищити продуктивність праці робітників. Зазначені пропозиції вказують на результати виробництва пельменів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бадюл.pdf480,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.