Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Podpalaya Tatiana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Доля, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T09:49:47Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T09:49:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Доля К. В. Технологія виробництва питного молока в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУДДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354 | - |
dc.description.abstract | Завдання досліджень: оцінити діючі на підприємстві технології виробництва питного молока; провести продуктовий розрахунок питного молока; визначити вплив параметрів технологічних процесів на якість питного молока; провести оцінку якості питного молока та визначити економічну ефективність досліджень. У результаті досліджень оцінено діючі технології виробництва питного молока, досліджено органолептичну оцінку досліджуваного продукту, визначено економічну ефективність досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва питного молока в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУДДЕВЕЛОПМЕНТ» | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Доля.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.