Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kramarenko Alexander, scientific director | - |
dc.contributor.author | Здоровець, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T13:50:08Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T13:50:08Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Здоровець М. В. Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Здоровец.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.