Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10365Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник | - | 
| dc.contributor.advisor | Strikha Ludmila, scientific director | - | 
| dc.contributor.author | Манюх, Н. В. | - | 
| dc.date.accessioned | 2021-11-24T08:00:23Z | - | 
| dc.date.available | 2021-11-24T08:00:23Z | - | 
| dc.date.issued | 2021 | - | 
| dc.identifier.citation | Манюх Н. В. Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10365 | - | 
| dc.description.abstract | Мета досліджень: визначення кількісних та якісних показників ковбас при різних технологіях виготовлення. Завдання досліджень: оцінити діючі на підприємстві технології виготовлення варено-копчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що варено-копчені ковбаси, виготовлені за прискоренною технологією мали високий вихід. Ковбасні вироби при традиційній технології виготовлення характеризувались кращими органолептичними та фізико-хімічними показниками. Висновки і пропозиції: для збільшення виходу готової продукції при виробництві варено-копчених ковбас доцільно використовувати прискоренну технологію їх виготовлення. Для підвищення якості, ковбаси слід виготовляти з основної та допоміжної сировини за традиційною технологією без додавання добавок, що стабілізують структуру і колір. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.title | Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв | uk_UA | 
| dc.type | Preprint | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ  | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Манюх.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.