Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Danylchuk Galina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Нестеренко, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T08:24:04Z | - |
dc.date.available | 2021-11-24T08:24:04Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Нестеренко О. О. Технологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367 | - |
dc.description.abstract | Метою проекту є аналіз технологічної схеми виробництва бубличних виробів на прикладі бубликів «Київські». Завдання досліджень: проаналізувати технологічну схему бубличних виробів, визначити основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему бубличних виробів, визначено основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту, визначено економічну ефективність досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нестеренко.pdf | 7,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.