Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.advisorДанильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk Galina, scientific director-
dc.contributor.authorНестеренко, О. О.-
dc.date.accessioned2021-11-24T08:24:04Z-
dc.date.available2021-11-24T08:24:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНестеренко О. О. Технологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367-
dc.description.abstractМетою проекту є аналіз технологічної схеми виробництва бубличних виробів на прикладі бубликів «Київські». Завдання досліджень: проаналізувати технологічну схему бубличних виробів, визначити основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему бубличних виробів, визначено основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту, визначено економічну ефективність досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нестеренко.pdf7,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.