Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.advisorДанильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk Galina, scientific director-
dc.contributor.authorНестеренко, О. О.-
dc.date.accessioned2021-11-24T08:24:04Z-
dc.date.available2021-11-24T08:24:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНестеренко О. О. Технологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10367-
dc.description.abstractМетою проекту є аналіз технологічної схеми виробництва бубличних виробів на прикладі бубликів «Київські». Завдання досліджень: проаналізувати технологічну схему бубличних виробів, визначити основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему бубличних виробів, визначено основну сировину для виготовлення бубликів та вплив її на якість готового продукту, визначено економічну ефективність досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нестеренко.pdf7,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.