Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10368
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova Olena, scientific director-
dc.contributor.authorПахомова, А. О.-
dc.date.accessioned2021-11-24T08:34:28Z-
dc.date.available2021-11-24T08:34:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПахомова А. О. Технологія виробництва крабових паличок в умовах «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10368-
dc.description.abstractУ випусковій кваліфікаційній роботі бакалавра проаналізовано технологію виробництва крабових паличок. Використовуючи вихідні дані, в роботі: здійснено аналіз сучасного стану виробництва крабових паличок; представлено огляд асортименту крабових паличок; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості крабових паличок. Також описано технологію виробництва крабових паличок та складено технологічну схему виробництва. Підібране технологічне обладнання. Складені схеми технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва крабових паличок та визначені мікробіологічні показники сировини та готової продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва крабових паличок в умовах «Терновський переробний комбінат» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пахомова.pdf37,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.