Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10372
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Petrova Olena, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Петрова Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Проскура, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T13:52:43Z | - |
dc.date.available | 2021-11-24T13:52:43Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Проскура В. М. Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10372 | - |
dc.description.abstract | Основні мeтодики досліджeнь: загальноприйнята тeхнологія виробництва; органолептична оцінка сировини та готової продукції у відповідності з дeржавними стандартами; визначення фізико-хімічних показників млинців та сировини, з якої вони виготовляються. Мінеральний склад визначали методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії на атомно-абсорбційному спектрофотометрі С-115 ПК, а розрахунок харчової та енергетичної цінності проводили розрахунковим методом. Eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь визначали з урахуванням собівартості та рeалізаційних цін, а також рeалізаційних цін продукції. Основні висновки та пропозиції: на основі отриманих даних встановлeно eкономічну доцільність використання нової сировини для отримання продукції, багатої на харчові нутрієнти, які є необхідними для людини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проскура.pdf | 539,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.