Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10379
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нежлукченко, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Nezhlukchenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-25T11:43:25Z | - |
dc.date.available | 2021-11-25T11:43:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної та освітньо-наукової програм СВО "Магістр" освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / уклад. : Т. І. Нежлукченко, В. Я. Лихач. Миколаїв : МНАУ, 2021. 171 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10379 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innov_tehnol_vyrobn_prod_tvar_NEW.pdf | 4,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.