Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1044
Назва: | Використання гідротермічних ресурсів різними сортами люцерни на Півдні України Использование гидротермических ресурсов разными сортами люцерны на Юге Украины Тhe usage of gidro-thermal resources for different sorts of the lucerne in the South Ukraine. |
Автори: | Антипова, Лідія Климівна Антипова, Лидия Климовна Antipova, Lidia |
Ключові слова: | Люцерна сорти коефіцієнт водоспоживання суха надземна біомаса насіння сорта коэффициент водопотребления сухая надземная биомасса Lucerne varieties sorts the rate of water consumption dry above-ground biomass |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Антипова Л. К. Використання гідротермічних ресурсів різними сортами люцерни на Півдні України / Л. К. Антипова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2012. – Вип. 4 (68), Т. 1. – С. 163-168. |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано дані впливу сортового фактору на формування врожаю люцерни різних років вегетації та використання ними гідротермічних ресурсів. Визначено кращі, адаптовані до посушливих умов, сорти на насіннєві цілі. В статье проанализированы данные по влиянию сортового фактора на формирование урожая люцерны разных лет вегетации и использование нею гидротермических ресурсов. Определены лучшие, адаптированные к засушливым условиям, сорта на семенные цели. In the given article the data on influence of sort factor on forming the harvest of lucerne of different years of vegetation are analyzed. Its usage of gidro-thermal resources are estimated. The best seminal sorts which are adopted to arid conditions are determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1044 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (68). - Т. 1. Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3 n68v4r2012t1.pdf | 134,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.