Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-110 зі 155.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Адаптація першокласників до навчання засобами дидактичної гриMyronchuk, N., scientific director; Мирончук, Н. М., науковий керівник; Шайко, Ю. В.; Shaiko, Yu
2021Вдосконалення підготовки та впровадження в життя нових форм навчання молоді сумщини в галузі цивільного захисту та безпеки життєдіяльностіЧвалун, С. В.; Chvalun, S.
2021Основні складові забезпечення радіаційної безпеки об‘єкту та прилеглої до нього територіїДавидов, Д. В.; Davydov, D.; Савіна, О. Ю.; Savina, O.
2021Радіаційна безпека населення при споживанні забрудненої радіонуклідами рибиСкиба, В. В.; Skyba, V.; Волкова, О. М.; Volkova, O.; Беляєв, В. В.; Beliaiev, V.
2021Мікроорганізми у біоремедіації середовищ, забруднених важкими металамиТкачук, Н. В.; Tkachuk, N.; Зелена, Л. Б.; Zelena, L.; Жидок, Л. А.; Zhydok, L.
2021Місце органічного виробництва в концепції конкурентоспроможності аграрних підприємствФедорчук, О. М.; Fedorchuk, O.; Федорчук, Є. М.; Fedorchuk, Ye.
2021Екологічні питання сучасності УкраїниНестер, А. А.; Nester, A.
2021Стратегічні напрямки розвитку підприємств галузі молочного скотарства УкраїниКругляк, О. В.; Kruhliak, O.; Мартинюк, І. С.; Martyniuk, I.; Чорноостровець, Н. М.; Chornoostrovets, N.
2021Автоматизація процесів аналізу, моніторингу і розрахунку вартості договорів у сфері автострахуванняКальницька, А. Ю., науковий керівник; Kalnytska, A., scientific director; Григоренко, Ю. В.; Hryhorenko, Yu.
2021Оцінка конкурентних позицій підприємств кондитерської галузі УкраїниЦибань, А. О., науковий керівник; Tsyban, A., scientific director; Фесенко, В. О.; Fesenko, V