Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10469
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Єліневський, В. В. | - |
dc.contributor.author | Yelinevsky, V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T14:15:59Z | - |
dc.date.available | 2021-12-06T14:15:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Єліневський В. В. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 504-508. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10469 | - |
dc.description.abstract | Санітарно-гігієнічні вимоги устаткування і технологічного процесу виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «Малицький» м. Миколаїв відповідає встановленим санітарно-гігієнічним та ветеринарно-санітарним нормам і правилам. У виробничих цехах розміщення устаткування виконане таким чином, що створені умови праці та безпеки виробництва, забезпечують проведення ветеринарно-санітарного контролю за виробничими процесами, якістю сировини і готової продукції, а також надають можливість миття, прибирання і дезінфекції. | uk_UA |
dc.description.abstract | Sanitary and hygienic requirements of the equipment and technological process of production of raw smoked sausages in the conditions of PE "Malytsky" of Nikolaev correspond to the established sanitary and hygienic and veterinary and sanitary norms and rules. In the production shops the equipment is placed in such a way that the working conditions and safety of production are created, provide veterinary and sanitary control over production processes, quality of raw materials and finished products, as well as provide washing, cleaning and disinfection. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Санітарно-гігієнічні вимоги | uk_UA |
dc.subject | устаткування | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | бактеріологічні дослідження | uk_UA |
dc.subject | охорона праці | uk_UA |
dc.subject | Sanitary and hygienic requirements | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | bacteriological research | uk_UA |
dc.subject | labor protection | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський області | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
504-508.pdf | 433,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.