Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10515
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлочан, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorKlochan, Irina-
dc.contributor.authorХристенко, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorKhristenko, Olga-
dc.date.accessioned2021-12-16T09:38:24Z-
dc.date.available2021-12-16T09:38:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтатистика готельно-ресторанних послуг : метод. реком. до виконання практичних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / уклад. : І. В. Клочан, О. А. Христенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10515-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСтатистика готельно-ресторанних послугuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
statistika-gotelno-restorannih-poslug-metod-bakalavr-241.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.