Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10554
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat, Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вовчек, В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T09:46:47Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T09:46:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Вовчек В. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «ВІКТОРІЯ» Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2021. 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10554 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну (дипломну) роботу магістра виконано на 88 сторінках друкованого тексту, з використанням 63 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 14 таблиць та 6 додатків. Тема роботи: “Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району”. Предметом вивчення були головні елементи технології виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - вивчення стану галузі свинарства господарства; - ознайомлення з системою відтворення поголів’я; - аналіз кормовиробництва і годівлі різних статево-вікових груп свиней; - вплив походження та розміру технологічних груп на результати відгодівлі молодняку свиней; - ознайомлення з механізацією технологічних операцій; - аналіз ведення племінної роботи в умовах господарства; - ветеринарно-санітарні заходи; - переробки тваринницької сировини; - ознайомлення зі станом організації та оплати праці у господарстві. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ПОП “Вікторія” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «ВІКТОРІЯ» Баштанського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Вовчек.pdf | 595,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.