Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.contributor.authorЧумачова, Т. Ю.-
dc.contributor.authorChumachova, T.-
dc.date.accessioned2015-01-14T13:25:02Z-
dc.date.available2015-01-14T13:25:02Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНазаренко І. В. Особливості виробництва сиркових десертів / І. В. Назаренко, Т. Ю. Чумачова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. –2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 99–103.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1057-
dc.description.abstractДосліджено технологію виробництва сиркових десертів в умовах молокопереробного підприємства м. Миколаєва. Обґрунтовано та вдосконалено технологію виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням в рецептурній композиції стабілізатора для покращення органолептичних властивостей та запобігання відстоювання сироватки в процесі зберіганняru
dc.description.abstractИсследована технология производства творожных десертов в условиях молокоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Обоснована и усовершенствована технология производства творожных десертов на основе творога с использованием в рецептурной композиции стабилизатора для улучшения органолептических свойств и предотвращения отстаивания сыворотки в процессе хранения-
dc.description.abstractThe technology of production of cheese desserts in the conditions of Nikolayev dairy enterprise. The production techniques of cheese curd desserts using prescription stabilizer composition for improving the organoleptic properties and preventing the sedimentation of serum during storage were proved-
dc.language.isootherru
dc.subjectТехнологіяru
dc.subjectпастеризаціяru
dc.subjectсиропридатністьru
dc.subjectстабілізаторru
dc.subjectсиркові десертиru
dc.subjectзагальний комплексний показник якостіru
dc.subjectТехнологияru
dc.subjectпастеризацияru
dc.subjectсыропригодностьru
dc.subjectстабилизаторru
dc.subjectтворожные десертыru
dc.subjectобщий комплексный показатель качестваru
dc.subjectТechnologyru
dc.subjectpasteurizationru
dc.subjectsyroprigodnost stabilizerru
dc.subjectcheese dessertsru
dc.subjecttotal comprehensive indicator of qualityru
dc.titleОсобливості виробництва сиркових десертівru
dc.titleОсобенности производства творожных десертов-
dc.titleFeatures production curd desserts.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n76v4r2013t2c2nazarenko.pdf373,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.