Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
dc.contributor.author | Чумачова, Т. Ю. | - |
dc.contributor.author | Chumachova, T. | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-14T13:25:02Z | - |
dc.date.available | 2015-01-14T13:25:02Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко І. В. Особливості виробництва сиркових десертів / І. В. Назаренко, Т. Ю. Чумачова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. –2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 99–103. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1057 | - |
dc.description.abstract | Досліджено технологію виробництва сиркових десертів в умовах молокопереробного підприємства м. Миколаєва. Обґрунтовано та вдосконалено технологію виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням в рецептурній композиції стабілізатора для покращення органолептичних властивостей та запобігання відстоювання сироватки в процесі зберігання | ru |
dc.description.abstract | Исследована технология производства творожных десертов в условиях молокоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Обоснована и усовершенствована технология производства творожных десертов на основе творога с использованием в рецептурной композиции стабилизатора для улучшения органолептических свойств и предотвращения отстаивания сыворотки в процессе хранения | - |
dc.description.abstract | The technology of production of cheese desserts in the conditions of Nikolayev dairy enterprise. The production techniques of cheese curd desserts using prescription stabilizer composition for improving the organoleptic properties and preventing the sedimentation of serum during storage were proved | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | Технологія | ru |
dc.subject | пастеризація | ru |
dc.subject | сиропридатність | ru |
dc.subject | стабілізатор | ru |
dc.subject | сиркові десерти | ru |
dc.subject | загальний комплексний показник якості | ru |
dc.subject | Технология | ru |
dc.subject | пастеризация | ru |
dc.subject | сыропригодность | ru |
dc.subject | стабилизатор | ru |
dc.subject | творожные десерты | ru |
dc.subject | общий комплексный показатель качества | ru |
dc.subject | Тechnology | ru |
dc.subject | pasteurization | ru |
dc.subject | syroprigodnost stabilizer | ru |
dc.subject | cheese desserts | ru |
dc.subject | total comprehensive indicator of quality | ru |
dc.title | Особливості виробництва сиркових десертів | ru |
dc.title | Особенности производства творожных десертов | - |
dc.title | Features production curd desserts. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n76v4r2013t2c2nazarenko.pdf | 373,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.