Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10633
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.contributor.authorВеличко, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorVelychko, Olena-
dc.date.accessioned2022-01-04T12:23:52Z-
dc.date.available2022-01-04T12:23:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОснови готельно-ресторанного бізнесу : метод. реком. для практичних та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Молодший бакалавр" спеціальності 242 "Туризм" денної форми навчання / уклад. : І. О. Банєва, О. В. Величко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10633-
dc.language.isotruk_UA
dc.titleОснови готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osnovi-gotelno-restorannogo-biznesu-prakt-mb-242.pdf604,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.