Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10649
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.date.accessioned2022-01-10T13:13:16Z-
dc.date.available2022-01-10T13:13:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКухні країн світу : метод. реком. для проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад.: Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10649-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКухні країн світуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kuhni-krayin-svitu-praktichn-181.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.