Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10649Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
| dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
| dc.date.accessioned | 2022-01-10T13:13:16Z | - |
| dc.date.available | 2022-01-10T13:13:16Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Кухні країн світу : метод. реком. для проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад.: Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 107 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10649 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Кухні країн світу | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kuhni-krayin-svitu-praktichn-181.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.