Статті студентів МНАУ Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 661 до 680 з 2756
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Мотивація як метод управління персоналом під час війниБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Осійчук, В.
2023Сучасні тренди інноваційних технологій у сфері гостинностіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Опря, М.
2023Інноваційна діяльність готельних підприємств в сучасних умовахКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Нехайчик, Є.
2023Грузинська кухня: традиції та підхід до іноваційШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Негреско, А.
2023Технологічні інновації в готельному господарствіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Лукіянчук, Д.
2023Використання соціальних мереж у маркетингу готельно-ресторанного та туристичного бізнесуІваненко, Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko, Tetyana, scientific director; Лесік, М.
2023Переваги франчайзингу в індустрії гостинностіВеличко, Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko, Olena, scientific director; Ковальова, Н.
2023Організація сервісної діяльностіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Клименко, Т.
2023Показники ефективності структури конфлікт менеджменту готелюКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Запорожець, В.
2023Вплив глобальних тенденцій на розвиток харчової промисловості в Україні та світіКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Єгорова, У.
2023Харчові відходи в індустрії гостинностіШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Гриб, В.
2023Китайська чайна культура: від зародження до сьогоденняШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Гармаш, Н.
2023Використання смарт-технологій у функціонуванні ресторанів (на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «Макдональдс» в Україні)Кушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Буряк, А.
2023Інноваційні технології як важливий чинник розвитку в індустрії гостинностіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Берзлапіна, Н.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовахБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Асєнкова, А.
2023Дієтична користь та технологія вирощування мікрогріну та проростків пшениціМанушкіна, Тетяна Миколаївна; Manushkina, Tetyana; Король, В. О.
2023Clonal micropropagation of paulownia in vitroМанушкіна, Тетяна Миколаївна; Manushkina, Tetyana; Коваленко, Олег Анатолійович; Kovalenko, Oleg; Коломієць, Н. П.; Kolomiiets, N.; Хомут, В. П.; Khomut, V.
2023Прогнозування імпорту товарів та послуг УкраїниХилько, Іван Іванович, науковий керівник; Khilko, Ivan, scientific director; Школяр, Д. В.
2023Моделювання фінансових ресурсівХилько, Іван Іванович, науковий керівник; Khilko, Ivan, scientific director; Чижевська, Л. С.
2023Роль економіко-математичних методів в управлінні підприємствомХилько, Іван Іванович, науковий керівник; Khilko Ivan, scientific director; Цибулькіна, А. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 661 до 680 з 2756