Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10718
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВолощук, Василь Михайлович, науковий консультант-
dc.contributor.authorБаньковська, Ірина Броніславівна-
dc.contributor.authorBankovska, І.-
dc.date.accessioned2022-01-12T14:06:51Z-
dc.date.available2022-01-12T14:06:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБаньковська І. Б. Обґрунтування та розробка системи оцінки, прогнозування і оптимізації виробництва якісної продукції свинарства : дис. ... доктора сільськогосподарських наук 06.02.04 – технологія виробництва продуктів тваринництва. Сільськогосподарські науки / наук. керівник В. В. Волощук. Полтава, 2017. 395 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10718-
dc.description.abstractДисертаційна робота присвячена експериментальному обґрунтуванню теоретичних принципів та розробці системи оцінки, прогнозування і оптимізіції виробництва якісної продукції свинарства шляхом вдосконалення методичних підходів, поглибленого аналізу впливу онтогенетичних і паратипових факторів та впровадження в сучасних умовах товарного свинарства універсальної моделі оптимізації антагоністичних ознак свиней – кількості і якості м’яса.uk_UA
dc.description.abstractThe thesis study is devoted to experimental substantiation of theoretical principles and development of the system for estimation, forecasting and improvement of high quality pig products manufacture by means of improving methodological approaches, fundamental analysis of the ontogenetic and proxy type factors’ influence, and implementing a universal model for improving the antagonistic traits in pigs: quantity and quality of meat, in the current conditions of the commercial pig breeding.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectякість тушuk_UA
dc.subjectякість м’ясаuk_UA
dc.subjectякість салаuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectфакторuk_UA
dc.subjectпородаuk_UA
dc.subjectумови утриманняuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвиробництво свининиuk_UA
dc.titleОбґрунтування та розробка системи оцінки, прогнозування і оптимізації виробництва якісної продукції свинарстваuk_UA
dc.title.alternativeSubstantiation and development of the system for assessment, forecasting and improving the production of quality pig breeding productsuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis_Баньковська.pdf24,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.