Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10718
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Волощук, Василь Михайлович, науковий консультант | - |
dc.contributor.author | Баньковська, Ірина Броніславівна | - |
dc.contributor.author | Bankovska, І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-12T14:06:51Z | - |
dc.date.available | 2022-01-12T14:06:51Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Баньковська І. Б. Обґрунтування та розробка системи оцінки, прогнозування і оптимізації виробництва якісної продукції свинарства : дис. ... доктора сільськогосподарських наук 06.02.04 – технологія виробництва продуктів тваринництва. Сільськогосподарські науки / наук. керівник В. В. Волощук. Полтава, 2017. 395 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10718 | - |
dc.description.abstract | Дисертаційна робота присвячена експериментальному обґрунтуванню теоретичних принципів та розробці системи оцінки, прогнозування і оптимізіції виробництва якісної продукції свинарства шляхом вдосконалення методичних підходів, поглибленого аналізу впливу онтогенетичних і паратипових факторів та впровадження в сучасних умовах товарного свинарства універсальної моделі оптимізації антагоністичних ознак свиней – кількості і якості м’яса. | uk_UA |
dc.description.abstract | The thesis study is devoted to experimental substantiation of theoretical principles and development of the system for estimation, forecasting and improvement of high quality pig products manufacture by means of improving methodological approaches, fundamental analysis of the ontogenetic and proxy type factors’ influence, and implementing a universal model for improving the antagonistic traits in pigs: quantity and quality of meat, in the current conditions of the commercial pig breeding. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | якість туш | uk_UA |
dc.subject | якість м’яса | uk_UA |
dc.subject | якість сала | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | фактор | uk_UA |
dc.subject | порода | uk_UA |
dc.subject | умови утримання | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.subject | модель | uk_UA |
dc.subject | система | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | виробництво свинини | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування та розробка системи оцінки, прогнозування і оптимізації виробництва якісної продукції свинарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Substantiation and development of the system for assessment, forecasting and improving the production of quality pig breeding products | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dis_Баньковська.pdf | 24,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.