Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10730
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Патрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Гроза, Варвара Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Hroza, Varvara | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-14T07:44:01Z | - |
dc.date.available | 2022-01-14T07:44:01Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гроза В. І. Удосконалення технологічних прийомів виробництва продукції перепелівництва : дис. … канд. сільськогосп. наук : спец 06.02.04 – технологія виробництва продуктів тваринництва / наук. керівник Л. С. Патрєва. Миколаїв, 2016. 155 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10730 | - |
dc.description.abstract | У дисертаційній роботі викладено результати досліджень щодо удосконалення технологічних прийомів виробництва продукції перепелівництва. Уперше застосовано препарат наносрібла «Аргенвіт» в різних технологічних процесах виробництва продукції перепелівництва. Доведено активну дію препарату «Аргенвіт», як дезінфікуючого засобу, при обробці обладнання, інкубатора (1% розчин), інкубаційних яєць (0,1-0,2% розчин) – вивід молодняку збільшується на 1,0-5,4%. Використання препарату наносрібла в технологічних процесах вирощування та відгодівлі перепелів, виробництва харчових яєць значно підвищує основні продуктивні показники перепелів і покращує якість яєчної та м’ясної продукції – збереженість поголів’я за період вирощування збільшується на 18,4-26,7%, жива маса у 49 добовому віці – на 13,6-19,2 г, витрати корму на 1 кг приросту живої маси знижується на 0,46-0,60 кг, несучість на середню несучку підвищується – на 4,90-8,81 шт. яєць, загальна яйцемаса – на 2,87- 4,98 кг, витрати корму на 10 шт. яєць знижуються на 0,04-0,07 кг, на 1 кг яєчної маси – на 0,37-0,44 кг. Найкращою продуктивністю характеризуються перепели, яким випоювали срібловмістимий препарат у концентрації 0,02%. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | наносрібло | uk_UA |
dc.subject | дезінфекція | uk_UA |
dc.subject | яєчна та м’ясна продуктивність | uk_UA |
dc.subject | quails | uk_UA |
dc.subject | nano silver | uk_UA |
dc.subject | disinfection | uk_UA |
dc.subject | egg and meat productivity | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технологічних прийомів виробництва продукції перепелівництва | uk_UA |
dc.title.alternative | The improvement of technological reception of quails production | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dis_Гроза.pdf | 1,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.