Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПатрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Ігорівна-
dc.contributor.authorHroza, Varvara-
dc.date.accessioned2022-01-14T07:44:01Z-
dc.date.available2022-01-14T07:44:01Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГроза В. І. Удосконалення технологічних прийомів виробництва продукції перепелівництва : дис. … канд. сільськогосп. наук : спец 06.02.04 – технологія виробництва продуктів тваринництва / наук. керівник Л. С. Патрєва. Миколаїв, 2016. 155 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10730-
dc.description.abstractУ дисертаційній роботі викладено результати досліджень щодо удосконалення технологічних прийомів виробництва продукції перепелівництва. Уперше застосовано препарат наносрібла «Аргенвіт» в різних технологічних процесах виробництва продукції перепелівництва. Доведено активну дію препарату «Аргенвіт», як дезінфікуючого засобу, при обробці обладнання, інкубатора (1% розчин), інкубаційних яєць (0,1-0,2% розчин) – вивід молодняку збільшується на 1,0-5,4%. Використання препарату наносрібла в технологічних процесах вирощування та відгодівлі перепелів, виробництва харчових яєць значно підвищує основні продуктивні показники перепелів і покращує якість яєчної та м’ясної продукції – збереженість поголів’я за період вирощування збільшується на 18,4-26,7%, жива маса у 49 добовому віці – на 13,6-19,2 г, витрати корму на 1 кг приросту живої маси знижується на 0,46-0,60 кг, несучість на середню несучку підвищується – на 4,90-8,81 шт. яєць, загальна яйцемаса – на 2,87- 4,98 кг, витрати корму на 10 шт. яєць знижуються на 0,04-0,07 кг, на 1 кг яєчної маси – на 0,37-0,44 кг. Найкращою продуктивністю характеризуються перепели, яким випоювали срібловмістимий препарат у концентрації 0,02%.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectнаносріблоuk_UA
dc.subjectдезінфекціяuk_UA
dc.subjectяєчна та м’ясна продуктивністьuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectnano silveruk_UA
dc.subjectdisinfectionuk_UA
dc.subjectegg and meat productivityuk_UA
dc.titleУдосконалення технологічних прийомів виробництва продукції перепелівництваuk_UA
dc.title.alternativeThe improvement of technological reception of quails productionuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis_Гроза.pdf1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.