Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКоваленко Віталій Петрович, науковий консультант-
dc.contributor.advisorВолощук Василь Михайлович, науковий консультант-
dc.contributor.authorПовод, Микола Григорович-
dc.date.accessioned2022-01-17T13:35:31Z-
dc.date.available2022-01-17T13:35:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПовод М. Г. Обґрунтування, розробка, практична реалізація існуючих та удосконалених технологій виробництва свинини : дис ... доктора сільськогосп. наук : 06.02.04 - технологія виробництва продуктів тваринництва / наук. консультант : В. П. Коваленко, В. М. Волощук. Дніпропетровськ, 2015. 485 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10764-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОбґрунтування, розробка, практична реалізація існуючих та удосконалених технологій виробництва свининиuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis_Повод.pdf131,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.