Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10953
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorКім, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorKim, Nataliya-
dc.contributor.authorСуковіцина, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorSukovitsyna, Iryna-
dc.date.accessioned2022-02-09T14:28:56Z-
dc.date.available2022-02-09T14:28:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМеханізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукції : методичні рекомендації для виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Молодший бакалавр" початкового рівня (короткий цикл) спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми здобуття освіти / уклад. : О. А. Горбенко, Н. І. Кім, І. М. Суковіцина. Миколаїв : МНАУ, 2022. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10953-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМеханізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mehanizovani-tehnologiyi-virobnictva-ta-pererobki.pdf2,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.