Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11007
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гудніков, Антон | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-15T12:14:41Z | - |
dc.date.available | 2022-02-15T12:14:41Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гудніков А. Оцінка якості перебігу технологічного процесу за ДСТУ ISO 22000 в умовах ТОВ «Терновський Хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11007 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна дипломна робота викладена на 73 сторінках комп’ютерного тексту, містить 17 таблиць, 7 рисунків, 6 додатків і складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництва та списку використаних джерел. Об’єктом дослідження були технологічні операції виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві на прикладі хлібобулочного виробу «Булочка Маківка», система методів управління якістю на підприємстві. Предмет дослідження – принципи побудови системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ISO 22000:2018, принципи НАССР. Технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів та їх показники безпечності. В задачі досліджень входило: провести аналіз технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів в умовах виробництва, встановити показники якості, що контролюються при виробництві; провести аналіз небезпечних факторів; визначити критичні точки контролю та їх межі; розробити запобіжні дії. Методи досліджень. На теоретичному рівні дослідження використовувалися наступні методи: історичний, аналізу, індукції, аналогії. Теоретичні дослідження базуються на основних положеннях менеджменту якості, стандартизації, сертифікації, методології нормативно-правового забезпечення якості, кваліметрії та ін. При проведенні дослідження користувалися інструментами управління та контролю якістю. Застосовано такі методи, як дерево прийняття рішень, діаграма аналізу ризиків, матрицю пріоритетів. Результати досліджень були передані для апробації на підприємстві ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості перебігу технологічного процесу за ДСТУ ISO 22000 в умовах ТОВ «Терновський Хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Гудніков_ОС152_М.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.