Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1102
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баришевська, Інна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Чаюн, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Барышевская, Инна Владимировна | - |
dc.contributor.author | Чаюн, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Baryshevska, Inna | - |
dc.contributor.author | Chayun, T. | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-20T12:04:35Z | - |
dc.date.available | 2015-01-20T12:04:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Баришевська І. В. Формування собівартості продукції рослинництва та шляхи її зниження на сільськогосподарських підприємствах / Баришевська, Т. І. Чаюн. - 2014. - № 7. – С. 70-76. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1102 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано фактори, що впливають на формування собівартості продукції, виявлено і запропоновано резерви зниження собівартості виробництва продукції рослинництва. | ru |
dc.description.abstract | Проанализированы факторы, влияющие на формирование себестоимости продукции, выявлено и предложено резервы снижения себестоимости производства продукции растениеводства. | - |
dc.description.abstract | Factors that affect the formation of the cost of crop production identified and proposed reserves to reduce the cost of crop production. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.title | Формування собівартості продукції рослинництва та шляхи її зниження на сільськогосподарських підприємствах. | ru |
dc.title | Формирование себестоимости продукции растениеводства и пути ее снижения на сельскохозяйственных предприятиях. | - |
dc.title | Formation of the cost of crop production and ways of reduction on farms. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vkhnau_ekon_2014_7_13.pdf | 335,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.