Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКот Стах Петрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKot Stah, scientific director-
dc.contributor.authorАндрієнко, Лілія-
dc.date.accessioned2022-02-18T08:14:06Z-
dc.date.available2022-02-18T08:14:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationАндрієнко Л. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СЗАТ «РАССВЕТ» Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. П. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11034-
dc.description.abstractОбсяг кваліфікаційної роботи складає 74 сторінок комп’ютерного тексту. До структури роботи включено 16 таблиць та 2 додатки. Під час виконання роботи використано 44 літературних джерела. Тема кваліфікаційної роботи «Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СЗАТ «Рассвет» Баштанського району». Об’єктом досліджень була технологія виробництва свинини в умовах СЗАТ «Рассвет» Баштанського району. Метою досліджень було проведення аналізу технологічного процесу виробництва свинини і впровадження певних заходів щодо його покращення. У відповідності до мети були поставлені такі задачі: - вивчити загальну характеристику ферми та рівень продуктивності тварин; - вивчити організацію відтворення стада; - проаналізувати організацію годівлі та утримання свиней; - вивчити організацію вирощування молодняку свиней; - дослідити вплив генотипу на відгодівельні якості молодняку; - проаналізувати технологію виробництва тваринницької сировини; - розрахувати економічну ефективність запропонованих заходів. В результаті проведених досліджень спеціалістам-тваринникам господарства надано пропозиції щодо удосконалення технології виробництва свинини. Впровадження удосконаленої технології виробництва свинини в господарстві дозволить підвищити рентабельність на 26,2%.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СЗАТ «РАССВЕТ» Баштанського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Андрієнко_ОС204_М.pdf605,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.