Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11034
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кот Стах Петрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kot Stah, scientific director | - |
dc.contributor.author | Андрієнко, Лілія | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T08:14:06Z | - |
dc.date.available | 2022-02-18T08:14:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Андрієнко Л. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СЗАТ «РАССВЕТ» Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. П. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11034 | - |
dc.description.abstract | Обсяг кваліфікаційної роботи складає 74 сторінок комп’ютерного тексту. До структури роботи включено 16 таблиць та 2 додатки. Під час виконання роботи використано 44 літературних джерела. Тема кваліфікаційної роботи «Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СЗАТ «Рассвет» Баштанського району». Об’єктом досліджень була технологія виробництва свинини в умовах СЗАТ «Рассвет» Баштанського району. Метою досліджень було проведення аналізу технологічного процесу виробництва свинини і впровадження певних заходів щодо його покращення. У відповідності до мети були поставлені такі задачі: - вивчити загальну характеристику ферми та рівень продуктивності тварин; - вивчити організацію відтворення стада; - проаналізувати організацію годівлі та утримання свиней; - вивчити організацію вирощування молодняку свиней; - дослідити вплив генотипу на відгодівельні якості молодняку; - проаналізувати технологію виробництва тваринницької сировини; - розрахувати економічну ефективність запропонованих заходів. В результаті проведених досліджень спеціалістам-тваринникам господарства надано пропозиції щодо удосконалення технології виробництва свинини. Впровадження удосконаленої технології виробництва свинини в господарстві дозволить підвищити рентабельність на 26,2%. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СЗАТ «РАССВЕТ» Баштанського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Андрієнко_ОС204_М.pdf | 605,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.