Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКот Стах Петрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKot Stah, scientific director-
dc.contributor.authorБондаренко, Карина-
dc.date.accessioned2022-02-18T08:18:25Z-
dc.date.available2022-02-18T08:18:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБондаренко К. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ЗОРЯ» Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. П. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11035-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій та списку використаних джерел. Робота виконана на 74 сторінках, містить 19 таблиць, 6 рисунків. Список літератури складає 54 літературних джерел та періодичних видань. Тема роботи: «Технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «Зоря» Баштанського району. Об’єктом дослідження були свині внутрішньопорідного тип породи дюрок української селекції «Степовий», великої білої породи зарубіжної селекції, породи ландрас французької селекції, а також їх помісі. Загальна кількість тварин, які підлягали дослідженню складало 60 голів, в тому числі 20 основних свиноматок. Метою досліджень було вивчення особливостей технології виробництва свинини та шляхів її удосконаленняв умовах ФГ «Зоря» Баштанського району. Для реалізації зазначеної мети були поставлені наступні завдання: 1. Проаналізувати відтворювальні якості піддослідних груп свиноматок; 2. Вивчити динаміку росту чистопорідного та помісного молодняку; 3. Дослідити відгодівельні якості помісних генотипів піддослідних груп тварин при відгодівлі до живої маси 100 і 120 кг; 4. Розрахувати економічну ефективність результатів досліджень. В результаті проведених досліджень встановлено, що для збільшення виробництва свинини найкраще використовувати молодняк поєднання ♀(ВБ×Л) × ♂Д при відгодівлі до живої маси 120 кг.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ЗОРЯ» Баштанського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Бондаренко_ОС204_М.pdf2,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.