Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11035
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кот Стах Петрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kot Stah, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Карина | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T08:18:25Z | - |
dc.date.available | 2022-02-18T08:18:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко К. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ЗОРЯ» Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. П. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11035 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається з вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій та списку використаних джерел. Робота виконана на 74 сторінках, містить 19 таблиць, 6 рисунків. Список літератури складає 54 літературних джерел та періодичних видань. Тема роботи: «Технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «Зоря» Баштанського району. Об’єктом дослідження були свині внутрішньопорідного тип породи дюрок української селекції «Степовий», великої білої породи зарубіжної селекції, породи ландрас французької селекції, а також їх помісі. Загальна кількість тварин, які підлягали дослідженню складало 60 голів, в тому числі 20 основних свиноматок. Метою досліджень було вивчення особливостей технології виробництва свинини та шляхів її удосконаленняв умовах ФГ «Зоря» Баштанського району. Для реалізації зазначеної мети були поставлені наступні завдання: 1. Проаналізувати відтворювальні якості піддослідних груп свиноматок; 2. Вивчити динаміку росту чистопорідного та помісного молодняку; 3. Дослідити відгодівельні якості помісних генотипів піддослідних груп тварин при відгодівлі до живої маси 100 і 120 кг; 4. Розрахувати економічну ефективність результатів досліджень. В результаті проведених досліджень встановлено, що для збільшення виробництва свинини найкраще використовувати молодняк поєднання ♀(ВБ×Л) × ♂Д при відгодівлі до живої маси 120 кг. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ЗОРЯ» Баштанського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Бондаренко_ОС204_М.pdf | 2,78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.