Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11040
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Запорожан, Лариса | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T09:08:22Z | - |
dc.date.available | 2022-02-18T09:08:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Запорожан Л. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11040 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу магістра виконано на 86 сторінках друкованого тексту, з використанням 46 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 14 таблиць та 4 додатки. Тема роботи: “Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району”. Предметом вивчення були головні елементи технології виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - вивчення стану галузі свинарства господарства; - ознайомлення з системою відтворення поголів’я; - аналіз кормовиробництва і годівлі різних статево-вікових груп свиней; - вплив походження та розміру технологічних груп на результати відгодівлі молодняку свиней; - ветеринарно-санітарні заходи; - переробки тваринницької сировини; - ознайомлення зі станом організації та оплати праці у господарстві. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ПОП “Вікторія” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Запорожан_ОС204_М.pdf | 928,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.