Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorЗапорожан, Лариса-
dc.date.accessioned2022-02-18T09:08:22Z-
dc.date.available2022-02-18T09:08:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗапорожан Л. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11040-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу магістра виконано на 86 сторінках друкованого тексту, з використанням 46 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 14 таблиць та 4 додатки. Тема роботи: “Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району”. Предметом вивчення були головні елементи технології виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - вивчення стану галузі свинарства господарства; - ознайомлення з системою відтворення поголів’я; - аналіз кормовиробництва і годівлі різних статево-вікових груп свиней; - вплив походження та розміру технологічних груп на результати відгодівлі молодняку свиней; - ветеринарно-санітарні заходи; - переробки тваринницької сировини; - ознайомлення зі станом організації та оплати праці у господарстві. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ПОП “Вікторія” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Запорожан_ОС204_М.pdf928,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.