Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11044
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, О. М. | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, O. | - |
dc.contributor.author | Федорчук, Є. М. | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Ye. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T10:48:11Z | - |
dc.date.available | 2022-02-18T10:48:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Федорчук О. М., Федорчук Є. М. Місце органічного виробництва в концепції конкурентоспроможності аграрних підприємств // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 412-416. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11044 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Місце органічного виробництва в концепції конкурентоспроможності аграрних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
412-416.pdf | 745,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.