Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11129
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лумедзе, Імін Халідович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Lumedze, Imin, scientific director | - |
dc.contributor.author | Майструк, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-18T17:16:33Z | - |
dc.date.available | 2022-03-18T17:16:33Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Майструк Д. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського район : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник І. Лумедзе. Миколаїв : МНАУ, 2022. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11129 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу виконано на 63 сторінках друкованого тексту, з використанням 36 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 16 таблиць, 1 рисунок та 3 додатка. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району». Предметом вивчення були свині великої білої породи та їх помісі з породою ландрас. Метою досліджень було розробити заходи щодо удосконалення технології виробництва свинини в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове». У відповідності до мети було поставлено такі завдання: вивчити відгодівельні показники свиней при чистопородному розведенні та помісей; оцінити динаміку росту дослідного молодняку; проаналізувати показники результатів відгодівлі молодняку; зробити аналіз годівлі свиней та технології його вирощування; проаналізувати технологію переробки тваринницької сировини; розрахувати економічну ефективність проведених досліджень. Встановлено, що більш ефективним варіантом при відгодівлі у виробничих умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» є групове утримання одно-та-двохпорідного (ВБ х Л) молодняку свиней з кількістю тварин у групі 40 гол. В результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ДП «Племрепродуктор «Степове» надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського район | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Майструк_ОС204_М.pdf | 428,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.