Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПідпала, Тетяна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPodpalaya, Tatiana, scientific director-
dc.contributor.authorПодлінєва, Ю.-
dc.date.accessioned2022-03-18T18:29:30Z-
dc.date.available2022-03-18T18:29:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПодлінєва Ю. Технологія вирощування товарної риби та її удосконалення в умовах ТОВ «Миколаївське сільськогосподарсько-рибоводне підприємство : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11132-
dc.description.abstractОб’єм кваліфікаційної (дипломної) роботи складає 74 сторінки комп’ютерного набору. В роботі подано 13 таблиць, 6 рисунків, 1 додаток, опрацьовано 49 бібліографічних джерел. Тема даної роботи “Технологія вирощування товарної риби та її удосконалення в умовах ТОВ «Миколаївське сільськогосподарсько-рибоводне підприємство»”. Мета кваліфікаційної (дипломної) роботи – встановлення впливу способу зариблення на ефективність вирощування товарної риби. Для досягнення мети були поставлені наступні завдання: вивчити гідрохімічний режим та природну кормову базу нагульних ставів, провести рибогосподарську оцінку вирощування товарних дволіток та визначити економічну ефективність вирощування товарної риби. Об’єктом дослідження слугували цьоголітки, однорічки та дволітки коропа, білого товстолобика та строкатого товстолобика. Предмет дослідження – сукупність екологічних та технологічних параметрів вирощування товарної риби. Дослідження проводились на двох нагульних ставах загальною площею 21 га. В першому варіанті зариблення проводилося восени цьоголітками, в другому – однорічками коропа і білого та строкатого товстолобиків. Дослідження проводились методом порівняння ставів з рибницько-біологічними нормативами та поміж собою, а також застосовувалася біометрична обробка даних. Для досліджень використовували загальноприйняту для рибницьких господарств методику. Вивчено гідрохімічний стан ставів і їх природну кормову базу, середню індивідуальну масу і коефіцієнт вгодованості та вихід дволіток від посадки, рибопродуктивність і рибопродукцію ставів та кормові витрати. Визначено ефективність вирощування товарної риби в залежності від способу зариблення. Встановлено, що застосування зариблення восени цьоголітками дозволяє досягти максимальної ефективності виробництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія вирощування товарної риби та її удосконалення в умовах ТОВ «Миколаївське сільськогосподарсько-рибоводне підприємствоuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Подлінєва_ОС204_М.docx.pdf614,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.