Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11202
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.contributor.authorБурковська, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorBurkovska, Alla-
dc.date.accessioned2022-04-08T10:18:04Z-
dc.date.available2022-04-08T10:18:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБурковська А. І., Бурковська А. В. Вплив пандемії COVID-19 на стан продовольчої безпеки у світі // Економіка, освіта, технології в контексті глобальних викликів : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23-24 вересня 2021 року. Черкаси, 2021. С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11202-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleВплив пандемії COVID-19 на стан продовольчої безпеки у світіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
66-68.pdf375,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.