Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11245
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мельник, Ірина Олегівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Melnik, Irina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Заволока, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Zavoloka, D. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-13T07:24:25Z | - |
dc.date.available | 2022-04-13T07:24:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Заволока Д. В. Ресторанне господарство як складова індустрії гостинності // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей VІІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції 12-14 травня 2021 р. / за ред. І.О. Мельник та ін. Миколаїв, 2021. С. 226-229. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11245 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Ресторанне господарство як складова індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2021 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-05-11-21-226-229.pdf | 121,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.