Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Фарісєєв, А. Г., науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Farisieiev, A., scientific director | - |
dc.contributor.author | Хамза, Зерігат Омар | - |
dc.contributor.author | Khamza, Zerihat Omar | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-14T07:25:10Z | - |
dc.date.available | 2022-04-14T07:25:10Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Хамза Зерігат Омар. Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 492-496. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
492-496.pdf | 779,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.