Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11326
Назва: | Food industry |
Інші назви: | Харчова промисловість |
Автори: | Ігнатенко, Жанна Валеріївна, науковий керівник Ignatenko, Zhanna, scientific director Винник, Л. Vynnyk, L. |
Ключові слова: | харчова промисловість харчові технології технології виробництва логістика продукти харчування food industry food technologies production technologies logistics foodstuffs |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Vynnyk L. Food industry // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 25 березня 2021 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 26-29. |
Короткий огляд (реферат): | У статті подано інформацію стосовно історії розвитку харчової промисловості, її сучасний стан та перспективи розвитку сфери діяльності. - The article deals with the information of the history of the food industry, its current state and prospects for the development of the sphere of activity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11326 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2021 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
26-29.pdf | 309,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.