Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11389
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.date.accessioned2022-05-06T09:30:53Z-
dc.date.available2022-05-06T09:30:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІсторія розвитку зоотехнії : метод. реком. для практичних занять для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2022. 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11389-
dc.descriptionКафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництваuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleІсторія розвитку зоотехніїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidpala-istor-rozv-zootehniyi-2022.pdf466,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.