Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11389Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
| dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
| dc.date.accessioned | 2022-05-06T09:30:53Z | - |
| dc.date.available | 2022-05-06T09:30:53Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Історія розвитку зоотехнії : метод. реком. для практичних занять для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2022. 44 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11389 | - |
| dc.description | Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.title | Історія розвитку зоотехнії | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| pidpala-istor-rozv-zootehniyi-2022.pdf | 466,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.